Prive

Dankjewel Monique!

En ga zo door! Veel familieleden vonden mijn opkomst dankzij jouw optreden fantastisch!

Groetjes,

Viyanti

Wat jij doet is ook vet stoer. Ik heb je site uitgechecked. Had ik het eerder geweten dat dit bestond, had ik je gevraagd voor m'n bruiloft te openen.

Widia / dj Megagirl

Ik wil je bedanken voor je fantastische optreden op mijn huwelijk! Je was echt geweldig! Het was een super mooie en ook GEZELLIGE binnenkomst! Ik kreeg zin om te DANSEN!!

En het was inderdaad geweldig dat ze jou hadden geregeld voor mijn huwelijk! Ben super blij met hun keuze!

Heel veel liefs,
Ashna Khoesiaal

De allereerste bruiloft van Dutch Dholi was de bruiloft van het Nederlandse echtpaar in het oude centrum van Culemborg!
Het oude stadhuis van Culemborg staat midden in het centrum van het stadje.

Het was ontzettend leuk om het bruidspaar op te wachten op het middenplein voor het stadhuis. Na het huwelijk verscheen het bruidspaar op het balkon, alwaar ze werden verwelkomd door Indiaas Tromgeroffel door Dutch Dholi! Wat was het prachtig! Het weer was schitterend en wat was het druk! Het was namelijk ook koopavond! We liepen samen met de gasten van het stadhuis naar de feestlocatie: de kasteeltuinen. Het leuke was dat niet alleen de bruiloftsgasten meeliepen, maar ook het winkelend publiek, waardoor de stoet steeds groter en groter werd! Iedereen was razend enthousiast! Wat was dat geweldig.

Het was een bijzondere ervaring om voor een Nederlands Bruidspaar Dhol te spelen!

En dan ook nog eens zoals het hoort: al spelend vooruit lopend voor de bruidsstoet en de hele groep er achteraan! Fantástisch!
Dit is dan ook écht waar de dhol voor bedoeld is! Súper!!
En hoe fantastisch: het weer heeft ook super meegewerkt! Kort na mijn optreden, nadat ik mijn Dhol had ingepakt, begon het te regenen!
Het was echt een bijzondere ervaring en ik heb er enorm van genoten! Zo ook het bruidspaar, alle gasten en al het winkelend publiek.

Een leuke bijkomstigheid was ook nog eens dat de akoestiek in het ouden centrum van Culemborg geweldig was, waardoor het leek alsnog er 10 dhols speelden, terwijl ik daar gewoon alleen stond!
Het was echt een super leuke ervaring. Ook bijzonder leuk dat er een stukje over geschreven is in de Culemborgse Courant.

“Trommel mij maar op!!” via het Contactformulier

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top